Avoinna:
MA - TO 10.00 - 17.30
PE 10.00 - 18.00
LA 10.00 - 15.00
0,00 

Ostoskori

0

Tarinani

Keväällä 1908 lähti isoisäni Oskari Niemi yhdessä veljensä Jukan kanssa hevosvaunuilla
Mietoisista kohti pohjoista ja Kokkolaa. He löysivätkin sopivan kauppapaikan tervakaupungista Pitkänsillankadulta, jossa aloittivat kultaseppäverstaansa toiminnan vappuna 1908.

Kultaseppä Niemi oli kuulu kihloistansa ja taidokkaista arvoesineistään. Verstaalla työskenteli parhaimmillaan 11 kultaseppää. Tarhaikäisenä viihdyin verstaalla katsellessani taitavien seppien työntekoa ja seurasin liikkeessä isoisääni hänen palvellessaan asiakkaita. Muutimme perheeni kanssa Raumalle, jossa kävin kouluni.

Helsingin kautta palasin Kokkolaan keväällä 1990 hoitamaan suvun kultasepänliikettä. Toimitusjohtajana toimin aina vuoden 2011 loppuun. Asiakaspalvelu, kivet ja korut ovat aina olleet lähellä sydäntäni, niinpä elämäni uutta suuntaa mietittyäni, oli itsestään selvää, että perustan Kultasepänliike Hanna Niemen. Sukumme tarina sai siis jatkoa.

Olen ylpeänä jatkanut suvun perinnettä samoin periaattein: Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita tuotteita, oikeaan hintaan hyvällä ja asiantuntevalla palvelulla. Yrittäjänä toimimisen ohella olen myös suunnitellut omia korusarjoja, joista SUOMINEITO ja IKUISESTI ovat jo saaneet jatkoa.

menu