Avoinna:
MA - TO 10.00 - 17.30
PE 10.00 - 18.00
LA 10.00 - 15.00
0,00 

Ostoskori

0
Tammi on yksilölliseen muotoiluun suuntautunut pieni ja kauneutta vaaliva korujen suunnittelija ja valmistaja, jonka juuret on luonut kultaseppä Alpo Tammi vuonna 1954. Muotoilua ohjaa kauneuden ja kestävän tuotteen luominen. Materiaaleina työstetään jaloimpia metalleja, jotka ovat ikuisia.
Käsintehdyt suomalaiset design-korut, vuodesta 2008. Korut valmistetaan kierrätetyistä materiaaleista maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Lumovalta löydät korut ja lahjatavarat koko perheelle.
Lempikoru on perinteikkään koruvalmistuksen taidonnäyte, jonka inspiraation lähteenä on suomalaisen luonnon kauneus. Kotimaatamme Suomea on siunattu poikkeuksellisen puhtaalla luonnolla, tuhansilla vesistöillä ja maisemilla, joita hallitsevat metsät, järvet ja suot. Ainutlaatuinen, ankara pohjoinen ilmasto ja vuodenaikojen vaihtelu ovat meille rakkaita. Tämän yhteisen, suomalaisen kokemuksen luonnon kauneudesta halusimme vangita myös Lempikorun mallistoon.
Finnfeelings-koruissa näkyy nimensä mukaisesti pohjoismainen tyyli: Pelkistetty muotoilu, jossa on kuitenkin lämpöä ja viitteitä luonnosta. Finnfeelings-korut ovat ilmentäneet modernia skandinaavista muotoilua jo yli 30 vuoden ajan.
Kaikki Efva Attling Stockholmin korut on suunniteltu vuodesta 1996 lähtien harkiten ja ne kantavat vahvaa viestiä. ”Beauty with a thought” on Efvan tunnusmerkki ja yhteinen sävel hänen korumallistoissaan. Tutustu kaikkiin Efva Attling Stockholmin kaulakoruihin, rannekoruihin, korvakoruihin ja sormuksiin ja sijoita merkitykselliseen koruun itsellesi tai läheisellesi.
PANDORA on halunnut tarinansa alusta alkaen tarjota kaikille maailman naisille aitoja, laadukkaita, moderneja, käsin viimeisteltyjä ja kohtuuhintaisia koruja sekä inspiroida naisia ilmaisemaan itseään. Jokaisella naisella on oma tarinansa kerrottavanaan. Tarina täynnä tärkeitä hetkiä, jotka ovat muovanneet kokijaansa. Me haluamme juhlistaa näitä hetkiä ja kutsumme niitä sen vuoksi unohtumattomiksi.
Yhtä unohtumattomiksi kuin PANDORAn oma tarina.
Thomas Sabo on yksi johtavista koru- sekä kellobrändeistä maailmalla, perustettu vuonna 1984. Thomas Sabolta löydät kellot ja korut naisille sekä miehille.
Therese Zetterbergin Lily and Rose Jewellery saa inspiraationsa Ruotsin kauniista saaristosta, luonnosta, saduista ja väreistä
Northern Viking Jewelry® -korubrandi sai alkunsa rakkaudesta viikinkikulttuuriin ja Skandinavian historiaan. Korut olivat osa viikinkikulttuuria ja käsityöläisiä kuten hopeaseppiä ja nahkureita pidettiin korkeassa arvossa. Koruilla viestittiin paitsi varallisuudesta ja rohkeudesta, myös kunnioitettiin ja elävöitettiin mytologista perinnetietoa ja -hahmoja.
Nomination on italialainen design- ja muotikorujen valmistaja. Yhtiön perusti Paolo Gensini vuonna 1987. Tunnetuksi merkki tuli rannekorusarjastaan, joka oli mukailtavissa ja personoitavissa yksilölliseksi. Rannekoru koostui vaihdettavista paloista, joita oli mahdollista keräillä ja näin muokata koru oman näköiseksi.
Scoop on vuonna 1999 perustettu korubrändi ruotsista. Scoopilta löydät modernit hopea korut jotka sopii jokaiseen tilanteeseen. Korut suunnitellaan ruotsissa ja valmistetaan Italiassa.
Sif Jakobs -korut tunnetaan huomiota herättävistä ja tyylikkäistä koruista, joissa on usein viileä pohjoismainen kosketus. Suunnittelu näyttää lumoavalta ja on silti "edullinen". Korut on valmistettu 925 sterlinghopeasta, joka on osittain päällystetty 18K kullalla tai 18K ruusukullalla.
Siskokset jotka ovat luoneet Syster P:n ovat matkanneet joka maan kolkassa etsiessään inspiraation korujen suunnitteluun. Kaunis design sekä kestävä käsityö ovat avainasemassa Syster P:n koruissa.
DYRBERG / KERN on tanskalainen koruyritys, jonka Gitte Dyrberg ja Henning Kern perustivat vuonna 1985.
S. Oliverilta löydät pääosin nahka- sekä teräskoruja. Mallistoissa on koruja sekä naisille että miehille.
Son of Noa on erikoistunut näyttäviin miesten koruihin. Korut valmistetaan käsityönä Tanskassa.
Edblad on ruotsalainen muotoiluyritys, jonka visiona on kunnioittaa vahvaa naista, joka uskaltaa olla oma itsensä ja ilmaista persoonallisuuttaan.
Tommy Hilfiger on yksi maailman kuuluisimmista designer-muotibrändeistä. Se tunnetaan erityisesti raikkaasta amerikkalaisesta tyylistä, jossa yhdistyvät klassisuus, nuorekkuus ja sporttisuus. Vaatteiden lisäksi Tommy Hilfigerilla on myös oma silmälasi-, parfyymi- ja kellomallisto.
menu