Avoinna:
MA - TO 10.00 - 17.30
PE 10.00 - 18.00
LA 10.00 - 15.00
0,00 

Ostoskori

0
Efva Attlingilta löydät 18 karaatin kelta- ja valkokultaisia vihki- ja kihlasormuksia sekä miehille että naisille. Valitse allianssisormuksista, yksitimanttisista sormuksista tai sileistä hopea- tai kultasormuksista. Sormukset valmistetaan Ruotsissa käsityönä.
Kohinoor on Kultakeskus Oy:n laadukkaiden timanttikorujen tuotemerkki. Kohinoor-timanttikorut syntyvät Kultakeskuksen omien muotoilijoiden Assi Arnimaan ja Sami Laatikaisen suunnittelutyön tuloksena Hämeenlinnassa. Kohinoor-timanttikoruille on myönnetty Avainlippu ja Design from Finland -tunnukset osoituksena suomalaisesta työstä ja muotoilusta.
Laajasta vihkisormusmallistosta löydät klassisen kauniita, modernin linjakkaita ja raikkaan persoonallisia sormuksia, joista voit valita juuri sen oikean. Kaikilla kihla- ja vihkisormuksilla on Avainlippu- tai Design from Finland -merkki. Sormuksissa käytetty kulta on 100-prosenttisesti kierrätettyä.
Festive-korutiimi koostuu sekä vuosikymmeniä kultasepänalla työskennelleistä kokeneista ammatilaisista että tuoreista, juuri alalle tulleista nuoremman polven intohimoisista käsityöläisistä. Kaikki Festive-korut suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa.
Schalins sormukset valmistetaan käsityönä Pohjois-Ruotsissa Östersundissa. Schalinsin laaja valikoima tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja ja joustavuutta, kun etsit kihla- tai vihkisormusta.
Savon sydämessä Tervossa valmistuvat käsityönä puiset sormukset Paretskoin verstaalla. Puusormus on kädessä kevyt ja luonnonläheinen. Design by Paretskoin mallistossa on paljon valinnanvaraa. Mallistosta löytyy pelkästään puusta valmistettuja sormuksia sekä sormuksia, joissa puuhun on yhdistetty metallia tai kiveä.
Bulevardin omistaa neljännen sukupolven gemmologi ja kultaseppä. Tuotteet valmistetaan vuosikymmenien kokemuksella ja ammattitaidolla suomessa.
menu