Avoinna:
MA - TO 10.00 - 17.30
PE 10.00 - 18.00
LA 10.00 - 15.00
0,00 

Ostoskori

0
Ukko Schnapps on yhdistelmä maskuliinista jaloterästä ja minimalistista, suomalaista suunnittelua ja käsityötä. Sen viimeistelty tyylikkyys syntyy huipputeknologian ja perinteisen käsityötaidon liitosta. Kaikki tuotteiden työstövaiheet tehdään Pohjanmaalla.
Tapio Wirkkalan Kultakeskukselle suunnittelemista tuotteista tunnetuimpia ovat Tapio-, Marski- ja Caravelle-aterimet, Pyörre- ja Lehti-maljat sekä Trumpetti-kynttilänjalat.
Orrefors on vuonna 1898 perustettu kristallivalmistaja. Orreforsilta löydät ajattomat lahjat joka juhlaan.
Marttiinin tuotteissa perinteinen kotimainen puu, nahka sekä poronsarviluu kohtaavat modernit materiaalit. Kun sukupolvien mittaiset käsityöperinteet ja ammattitaito sekä nykyaikainen teknologia yhdistyvät syntyy puukko, jollaista ei ole toista.
Magisso on kotimainen design-tuotantoyhtiö, joka kehittää ja kaupallistaa maailmanlaajuisesti uusia, päivittäistä elämää helpottavia innovaatioita sekä uniikkeja design-tuotteita.
Kosta Boda on ruotsalainen, Skandinavian suurin lasitehdas. Kosta Bodalta löydät käsintehdyt, värikkäät sekä taiteelliset lasityöt.
Laajaan tuotevalikoimaan kuuluvat timantti-, kulta- ja hopeakorut, hopeaesineet sekä teräksestä valmistetut design-tuotteet. Kultakeskus tunnetaankin erityisesti Kohinoor-timanttikorut ja Kultakeskus Hopeaa-tuotemerkeistä.
Alessi on italialainen muotoiluyritys joka on tunnettu ympäri maailman tyylikkäistä tuotteistaan. Alessi on yksi johtavista astia-, keittiöväline- ja sisustusvalmistajista.
Secrid-lompakot suojaa yksityisyyttäsi sekä rahojasi tyylikkäässä kuoressa.
Pohjoisen valon inspiroima puukkomallisto, kotimaista työtä. Arctic Legend -puukot on tehty tosikäyttöön ja valmistus tapahtuu napapiirin pohjoispuolella.
Saurum Osakeyhtiö valmistaa suomalaisen designkorubrändi Lumoavan korut, ja Saurum-tuotemerkin alla valmistuu miesten pukukoruja sekä rippiristejä. Saurum Osakeyhtiö tarjoaa myös kauniita perinteisiä pöytähopeatuotteita sekä kansainvälisesti tunnettujen kellomerkkien kelloja.
Sagaform edustaa parhaimmillaan iloisia ja innovatiivisia keittiö-, kattaus ja lahjatavaroita, jotka haluat myös itsellesi. Monipuolinen Sagaform –valikoima sisältää useita tuoteperheitä, joita voit yhdistää helposti näyttäviksi kokonaisuuksiksi tai käyttää ihan yksittäisinä tuotteina.
Lumoavan Koti-malliston tyylikkäät tarjoiluvadit, Koski, Lähde ja Pinta, ovat saaneet inspiraationsa suomalaisista järvistä ja koskien kuohuista. Tarjoiluvadit ovat Avainlippu-tuotteita ja ne valmistetaan ruostumattomasta teräksestä Lumoavan tehtaalla Kuopiossa.
menu