Avoinna:
MA - TO 10.00 - 17.30
PE 10.00 - 18.00
LA 10.00 - 15.00
0,00 

Ostoskori

0
Vuonna 1881 Kintaro Hattori perusti oman kellosepän pajansa, jonka tavoitteena oli pyrkiä täydellisyyteen kaikessa tekemisessä. Tämä yksityiskohtaisuus jokaisessa kellon valmistuksen osassa on yksi syy, miksi Seikon kellot erottuvat. Kellojen valmistamisen perinne. Innovaatiot. Japanilaisuus. Tässä Seikon kolme kulmakiveä, joiden pohjalta valmistuvat maailman tyylikkäimmät rannekellot.
Aarni Wood on suomalainen yritys joka valmistaa ajattomia sekä erittäin tyylikkäitä kelloja miehille ja naisille. Kellot ovat valmistettu luonnon materiaaleista. Puulajeina käytetään muun muassa kotimaista visakoivua ja mozambikilaista eebenpuuta.
GANT tunnetaan rennon tyylikkään pukeutumisen esikuvana. Kaikki lähti liikkelle kauluspaidasta, jonka uudistamista GANT jatkaa edelleen yhä tänäkin päivänä. Vuonna 1949 alkunsa saaneella paitamerkillä on runsas perintö amerikkalaisen urheilumuodin alkuperäisenä kehittäjänä. Vuosien saatossa sen aitoon preppy-tyyliin on otettu vaikutteita myös eurooppalaisista muotisuuntauksista.
Efvan kelloissa yhdistyy keskittyminen puhtaaseen ja klassiseen muotoiluun sekä laadukkaaseen koneistoon. Mallisto sisältää erilaisia kelloja, joissa on teräs- tai nahkarannekkeita. Kaikissa kelloissa on safiirilasi ja sveitsiläinen, automaattinen koneisto, kronografillinen tai ilman.
BOSS tarjoaa viimeisteltyä ja modernia tyyliä, jossa kohtaavat laatu ja design. Parhaiten BOSS tunnetaan laadukkaista miesten ja naisten vaatteista, mutta mallistoon kuuluvat nykyään myös silmä- ja aurinkolasit, tuoksut sekä rannekellot. BOSS-kellot on suunniteltu elämäntyyliin, jossa tyyli johdattaa ja täsmällisuus merkitsee. Selkeät linjat, puhdas design ja laadukkaat materiaalit säilyttävät arvonsa sesongista toiseen.
Tommy Hilfiger on yksi maailman kuuluisimmista designer-muotibrändeistä. Se tunnetaan erityisesti raikkaasta amerikkalaisesta tyylistä, jossa yhdistyvät klassisuus, nuorekkuus ja sporttisuus. Vaatteiden lisäksi Tommy Hilfigerilla on myös oma silmälasi-, parfyymi- ja kellomallisto. Ensimmäiset Tommy Hilfiger -kellomallit tulivat markkinoille jo vuonna 1999, jonka jälkeen ne ovat saavuttaneet kestosuosikin aseman.
Citizen tunnetaan yhtenä maailman johtavana kellomerkkinä ja -koneistojen valmistajana. Yli 80-vuotisen uransa aikana Citizen on kehittänyt kellomarkkinoille useita teknologisia ratkaisuja, kuten Eco-Drive, Radio Control sekä Satellite Wave. Näistä tunnetuin on jo vuonna 1976 lanseerattu huipputeknologinen ja ympäristöystävällinen energian varastointijärjestelmä Eco-Drive, joka saa virtansa valosta.
Festinalla on vuosisadan mittainen kokemus teknologian hyödyntämisestä, mikä näkyy laadukkaassa ja urheilullisessa kellomallistossa. Festinalla on laaja kronografimallisto ja lisäksi mallistoon kuuluu runsaasi muita analogisia kelloja. Kaikki kellot ovat vesitiiviitä, useimmat miesten kellot jopa 100 metriin (10atm).
Olivia Burton valmistaa massasta poikkeavia kelloja, kaunein yksityiskohdin. Kellot ovat suunniteltu Lontoossa ja kelloissa ei käytetä eläinperäisiä materiaaleja.
Thomas Sabo valmistaa ajattoman tyylikkäitä kelloja, vuodesta 1984.
Justaminute Smart (JmSmart) on ihanteellinen kumppani terveellisemmän elämäntyylin seurantaan. Justaminute Smart -älykelloilla seuraat helposti päivittäistä aktiivisuuttasi, harjoittelua, sykettä ja unta.
Ensimmäisen kellon lanseerauksen myötä marraskuussa 1974 Casio tuli rannekellomarkkinoille aikana, jolloin digitaalisuus oli mullistamassa kelloteollisuutta. Koska Casio:lta löytyi tällöin jo entuudestaan huippuluokan teknologiaa elektronisten taskulaskimien takaa, tuntui luonnolliselta jatkumolta siirtyä rannekellojen digitalisaation yhteydessä kehittämään kelloja maailmanlaajuiselle rannekellomarkkinalle.
Kello joka latautuu aurinko – sekä sähkövalosta.
HAVU on suomalaisen perheyrityksen omistama puukellobrändi. HAVU on mukavan tuntuinen ja sopii arkeen, juhlaan tai metsäreissuille, mutta ennen kaikkea se on äärimmäisen kaunis ja tyylikäs kello.
menu